proizvodnja i prodaja sigurnosnih sustava tehničke zaštite

Povijest tvrtke

Vlado elektronika d.o.o. bavi se proizvodnjom protuprovalnih i protupožarnih centrala raznih tipova, senzora, tipkovnica za centrale i napojnih naprava za protuprovalne i protupožarne uređaje.

Tvrtka VLADO ELEKTRONIKA d.o.o. registrirana je na Trgovačkom sudu u Rijeci 13.06.2000. godine i sa radom je započela 01.09.2000. godine.

Danas tvrtka zapošljava 32 radnika od SSS do VSS stupnja školovanja.

Politika i ciljevi kvalitete ostvaruju se sustavnim pristupom upravljanju kvalitetom prema zahtjevima norme ISO 9001, kontinuiranom provjerom provedbe osnovnih postavki sustava, vrednovanjem postignuća i trajnim poboljšavanjem poslovnih procesa.

Vlado elektronika je certificirana po ISO standardima za sustav upravljanja kvalitetom ISO9001:2008 te sustava upravljanja zaštitom okoliša ISO14001:2004. U planu je ujediniti sustave upravljanja zajedno sa sustavom upravljanja ISO 18001 sustavom upravljanja zdravljem i sigurnošću na radu.

Naš glavni partner je tvrtka EL.MO Spa iz Italije, sa sjedištem u Reschigliano di Campodarsego (PD).

Ujedno smo i zastupnici tvrtke EL.MO Spa za Hrvatsku, a nudimo uslugu popravka njihovih proizvoda u garantnom roku i nakon garantnog roka.

Želimo napomenuti da je EL.MO. Spa talijanska tvrtka koja se među prvima u Italiji počela baviti proizvodnjom protupožarnih, protuprovalnih uređaja, uređaji za video nadzor i kontrolu ulaza.