Posjetite našu WEB stranicu Prodaja i tehnička podrška:+385(052)880-296

Vlado Elektronika d.o.o.

EL.MO.spa

                                              EL.MO. U 2015. & 2016.

2015. godine je iza nas no pamtiti ćemo je kao vrlo važnu i to iz više razloga: proslavili smo 40. obljetnicu svoga rada, izlagali smo na sajmu Sicurezza u Milanu. Realizirali smo novu web stranica www.elmospa.com, te obogatili našu ponudu s puno novih proizvoda zahvaljujući kontinuiranom radu EL.MO.-vog ureda za Istraživanje i razvoj.

Što je bilo novo u 2015.?

                               PROTUPROVALNI SUSTAVI
PROTUPROVALNI SUSTAV PREKO BUS-a RS485

Novo rješenje za sustave s velikim duljinama ožičenja i s velikim brojem zonskih proširenja i to odabirom uređaja koji se spajaju na bus RS485! Funkcija daljinskog programiranja moguće je i direktno na objektu te s bilo koje odvojene lokacije. Napredne postavke i veliki domet svih uređaja nove protuprovalne linije: protuprovalna centrala sa 64 zone, vanjski i unutarnji senzori, tipkovnice, sirene i blizinski čitači proxi ključa.

e-Connect - NOVE MOGUĆNOSTI

Zahvaljujući neprestanom razvoju web platforme e-Connect, EL.MO. je razvio nove mogućnosti za sve svoje korisnike kao što su: višerazinska struktura između distributera, instalaterske tvrtke i krajnjeg korisnike; unos grafičkih mapa objekata... a u dolasku su još i APP za Android i iOS, obavijesti s aplikacije, te video integracija.

PREGIO

Nova žičana protuprovalna linija namijenjena štićenju stambenih i trgovačkih objekata, sveukupno proširiva do 104 zone. Ova centrala jest najbolji primjer kod implementacije GREEN tehnologije s rezultatom uštede u potrošnji čak i do 80% u odnosu na prijašnje sustave. Plug &Play moduli: Ethernet, GSM, PSTN, NTP. Direktno spajanje pametnih uređaja na bus RS485. Daljinsko upravljanje putem e-Connect platforme.

GLOBALPRO
EL.MO.-v profesionalni integracijski software za nadzor i upravljanje sustavima  tehničke zaštite: protuprovale, vatrodojave i video nadzora.

BROWSERONE ENTERPRISE
Software za pružanje usluge daljinske tehničke podrške putem IP-a preko platforme e-Connect.

RCALGRF
Bežični detektor poplave

ANIMAB – nova boje
Nova verzija tipkovnice ANIMA CapSense tehnologije i u bijeloj boji

                        VATRODOJAVNI

  SUSTAVI

FXPRO SUSTAVI

Novi analogno adresabilni vatrodojavni sustavi koji zahvaljujući svojoj modularnoj strukturi imaju mogućnošću umreženja do 8 vatrodojavnih centrala i upravljanje s čak do 20 petlji.

 

LB3000
Nisko profilni panel za zvučnu i vizualnu dojavu požarnog alarma sukladno EN54

                            SUSTAVI  VID

EO  NADZORA

VM500

Linija mrežnih video snimača 4K - linije e-Vision® Premium. Visoka rezolucija 4K standarda, jednostavna plug&play instalacija, 25 fps real time frame rate, posebna mogućnost kreiranja „pod mreža“ za spajanje video kamera koje nisu direktno spojene na snimač. Omogućeno daljinsko upravljanje te napredne funkcije sustava.

 

AHD FULL-HD
Novi modeli DVR snimača, bullet i dome video kamera AHD FULL-HD tehnologije.

Nadogradite i poboljšate Vaš sustav s novim megapikselnim sustavom zahvaljujući AHD tehnologiji! 1080p video standard bez IP podatkovne strukture, povezivanje i do 300 m preko kabela RG59, kompatibilnost sa: AHD, IP, 960H I 1000TVL tehnologijama.

                                  

                                  Što Vas očekuje u 2016.?
EL.MO. ulazi u 2016. godinu s prepuno novosti prezentiranih i na sajmu sigurnosti SICUREZZA u Milanu, među kojima izdvajamo:
          

HERCOLA

Novi protuprovalni bežični sustav za stambene i trgovačke objekte, do 32 bežične zone i uključenim GSM/GPRS komunikatorom.

NG-TRX PROTUPROVALNI SUSTAV

.

TREDDIX*

Detektori sigurnosnih rješenja s trodimenzionalnom analizom obrade svih promjena unutar štićenog prostora.

*Data analisys powered by 3DEverywhere

GRIFOX – STRIXO

Kompaktni vanjski senzori dualne tehnologije i naprednih funkcija za žičane i bežične protuprovalne sustave.

Kovarska 3, 52223 Raša, Istra, Hrvatska
www.vlado-elektronika.hr | sales@vlado-elektronika.hr
Prodaja i tehnička podrška: +385 (052) 880-296
Trenutno ste prijavljeni na naš newsletter. Za odjavu kliknite na ovaj link.
Copyright © 2013 Vlado Elektronika d.o.o.