Posjetite našu WEB stranicu Prodaja i tehnička podrška:+385(052)880-296

Vlado Elektronika d.o.o.

EL.MO.spa

Poštovani partneri, suradnici, te svi zainteresirani,

Pozivamo Vas da nam se dana 09. travnja 2014. pridružite u hotelu Aristos u Zagrebu, povodom održavanja jednodnevnog stručnog skupa i prezentacije tehničkih i komercijalnih sigurnosnih rješenja tvrtke EL.MO. SpA iz Italije.

Tvrtka EL.MO. SpA. započela je sa svojim radom još daleke 1975. godine, te upravo svojim bogatim dugogodišnjim iskustvom i konstantnim ulaganjem u istraživanje i razvoj, predstaviti će najsofisticiranija rješenja i novitete iz linija protuprovale, vatrodojave i video nadzora. Proces proizvodnje predstaviti će Vam iz prve ruke tvrtka Vlado elektronika d.o.o. iz Raše koja je već 14 godina glavni proizvodni pogon spomenute talijanske tvrtke, te njihov generalni zastupnik za hrvatsko tržište.

Iskreno vjerujemo da će ovaj seminar biti pozitivno iskustvo za sve i da će svatko dobiti jednu novu i nešto drugačiju dimenziju sigurnosnih sustava i proizvodnje kao takve.

Seminar je besplatan za sve sudionike.

U nastavku pregled agende:

susret

Vašu prijavu možete ispuniti ovdje najkasnije do 08. travnja 2014. Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona 099/22 87 482 ili na E-mail adresu: sales@vlado-elektronika.hr

                                     Veselimo se Vašem dolasku!

Kovarska 3, 52223 Raša, Istra, Hrvatska
www.vlado-elektronika.hr | sales@vlado-elektronika.hr
Prodaja i tehnička podrška: +385 (052) 880-296
Trenutno ste prijavljeni na naš newsletter. Za odjavu kliknite na ovaj link.
Copyright © 2013 Vlado Elektronika d.o.o.