Posjetite našu WEB stranicu Prodaja i tehnička podrška:+385(052)880-296

Vlado Elektronika d.o.o.

EL.MO.spa

 Vlado elektronika d.o.o. iz Raše u suradnji sa svojim dugogodišnjim partnerom, kompanijom EL.MO. Spa iz Italije, poziva sve sadašnje i buduće poslovne partnere, suradnike, te sve zainteresirane, da nam se pridruže dana 09. travnja 2014. u hotelu Aristos, u Zagrebu, povodom stručnog skupa i prezentacije tehničkih i komercijalnih sigurnosnih rješenja.

Cilj skupa i prezentacije jest upoznavanje tržišta i struke sa proizvodnim programom tvrtki Vlado elektronika d.o.o. i EL.MO. Spa. Zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu i konstantnim ulaganjem u istraživanje i razvoj tvrtke će predstaviti najsofisticiranija rješenja i novitete iz linija protuprovale, vatrodojave i video nadzora.

Svjesni činjenice da nam je vrijeme svima vrlo dragocjeno, vjerujemo da će ovo vrijeme s nama i ovaj skup biti iznimno pozitivno iskustvo za sve i da će svaki dobiti jednu novu i nešto drugačiju dimenziju sigurnosnih sustava i proizvodnje kao takve.

U nastavku pregled agende:

     stručni skup

Vašu prijavu možete poslati najkasnije do 08. travnja 2014. Za sve informacije kontaktirajte nas na broj telefona 099/22 87 482 ili na E-mail adresu: sales@vlado-elektronika.hr

Pročitajte više

Veselimo se vašem dolasku!

Kovarska 3, 52223 Raša, Istra, Hrvatska
www.vlado-elektronika.hr | sales@vlado-elektronika.hr
Prodaja i tehnička podrška: +385 (052) 880-296
Trenutno ste prijavljeni na naš newsletter. Za odjavu kliknite na ovaj link.
Copyright © 2013 Vlado Elektronika d.o.o.