proizvodnja i prodaja sigurnosnih sustava tehničke zaštite

ADRIA SECURITY SUMMIT

21.07.2017.
Vlado Elektronika d.o.o. i EL.MO. S.p.a Vas pozivaju na konferenciju ADRIA SECURITY SUMMIT, koja će se održati u Šibeniku od 13.-15. rujna 2017.
 
Posjetit nas na izložbenom prostoru br. 29!
 
Veselimo se Vašem dolasku!
 
Vaši,
VELEK & EL.MO.

Galerija slikaFoto:

Posjetite Nas!

20.06.2017.

Galerija slikaFoto:

18.01.2017.

VELEK & EL.MO. PREZENTACIJA: "NOVOSTI I POGLED BUDUĆNOST"

02.12.2016.
Poštovani,
 
Pozivamo Vas na tehničku prezentaciju o novostima iz EL.MO.-vih protuprovalnih sustava na temu: “EL.MO.-va protuprovalna rješenja – Novosti i pogled u budućnost.”
Prezentacija je tehničko – komercijalnog karaktera i održava se 16. prosinca 2016. godine  u Raši, u proizvodnom pogonu Vlado elektronika d.o.o.  Kao i do sada ista je realizirana u suradnji sa našim talijanskim partnerom EL.MO. Spa u sklopu obrazovnog programa EL.MO. ACADEMY , kako bi se omogućilo instalaterskim tvrtkama detaljnije upoznavanje o primjeni i uporabi novih inovativnih rješenja u realizaciji protuprovalnih sustava.
Shodno tome biti će prezentirane dvije različite linije protuprovalnih sustava, odnosno:
  •      Protuprovalne linije preko bus-a RS485 – spajanje protuprovalnih sustava preko busa, s potpunom dijagnostikom i podešavanjem perifernih uređaja s bilo koje izdvojene lokacije.
  •      Nova bežična tehnologija NGTRX – nova linija dometa do 1,5km s visoko kriptiranom dvosmjerna komunikacijom i anti – jamming zaštitom.
Predavači su:
Tomislav Srdoč, voditelj tehničke podrške iz Vlado elektronike d.o.o
Paolo Galiazzo, voditelj tehničke podrške iz EL.MO.-a
 
Vidimo se!

SIGBANK 2016 - Konferencija Sigurnost banaka i ostalih financijskih institucija

18.10.2016.

Poštovani,

Vlado elektronika d.o.o. & EL.MO. Spa pozivaju Vas na petu regionalnu konferenciju Sigurnost banaka i ostalih financijskih institucija - SIGBANK 2016.

Konferencija SIGBANK 2016. održati će se 20. listopada u hotelu Sheraton u Zagrebu, te će okupiti brojne stručnjake za sigurnost iz Hrvatske i regije, a sudionici dolaze iz brojnih renomiranih tvrki. Konferencija se održava u organizaciji Hrvatskog foruma za urbanu sigurnost i časopisa Zaštita tvrtke Tectus.

Vlado elektronika d.o.o. & EL.MO. sudjelovati će kao generalni sponzor na spomenutoj konferenciji, dok je u 10,00h predviđeno predavanje kolege Matteo Nardini iz EL.MO.-a na temu: EL.MO.-va inovacija: 3D detektor TREDDIX.

 

PROGRAM KONFERENCIJE

PREDAVAČI

PRIJAVITE VAŠE SUDJELOVANJE

 

Konferencija Sigurnost banaka i ostalih financijskih institucija - SIGBANK 2016. namijenjena je predstavnicima banaka, osiguravajućih društava, mjenjačnica, kladionica i ostalih tvrtki koje rade s gotovim novcem, te zaštitarskih tvrtki koje se bave tjelesnom i tehničkom zaštitom iz Hrvatske i susjednih zemalja.

Veselimo se Vašem dolasku!

 

Vlado elektronika & EL.MO.

7. PULA BOAT FAIR

12.10.2016.

Poštovani,

Vlado elektronika d.o.o. & EL.MO. Spa sudjelovati će i ove godine kao ponosni izlagači na 7. Pula Boat Fair-u u Puli od 12.-14.10.2016, a mjesto održavanja sajma je u Tehnomont Marini Veruda...

Događaj je namijenjen tvrtkama koje djeluju u nautičkom sektoru, bilo da su proizvođači ili pružatelji usluga, a glavni sektori interesa su brodogradnja, brodska oprema, metaloprerada, obnovljivi izvori energije, strojarstvo i projektiranje, plastika, usluge te ostalo vezano za gradnju i opremanje plovila.

Vlado elektronika & EL.MO. predstaviti će svoja rješenja na tu temu...

Veslimo se Vašem dolasku!!

Vlado elektronika & EL.MO.

ADRIA SECURITY SUMMIT, Beograd, 06.-08.09.2016.

26.07.2016.

Vlado elektronika d.o.o. & EL.MO. Spa sudjelovati će na ovogodišnjoj Adria Security Summit- u u Beogradu, od 06.-08. rujna 2016. Mjesto održavanja konferencije je u hotelu CROWNE PLAZA, a naš izložbeni prostor br.1. možete posjetiti ispred ulaza u glavnu konferencijsku salu.

 

Galerija slikaFoto: adria security summit

Nova EL.MO.-va bežična protuprovalna linija NG-TRX - publicirano u Časopisu Zaštita

01.07.2016.

Časopis Zaštita, srpanj 2016.

Beograd, 60. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća

11.06.2016.

Poštovani Svi,

Ovim se putem želimo zahvaliti svima koji su nas posjetili na ovogodišnjem jubilarnom 60. Sajmu tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 16.-20.05.2016.

Iskreno HVALA svima koji su svojom nazočnošću i dolaskom uveličali naše prvo izlaganje na Beogradskom sajmu i u Srbiji općenito, te što smo imali čast upoznati drage ljude i eksperte tehničke zaštite. Nova poznanstva i prikupljene informacije su nam od velikog značaja i kao takve vrlo svrsishodne u daljnjem nastavku planiranja prisutnosti i politike poslovanja na srpskom tržištu. Veselimo se svakako ponovnom dolasku i sigurni smo u uspješan nastavak daljnjih pregovora i dogovora oko buduće poslovne suradnje s novim partnerima.

Veliko HVALA također i HGK – Županijskoj komori Pula – na pozivu za zajednički nastup na istoimenom sajmu, predstavnicima svih komora iz Srbije koje smo imali priliku i čast upoznati, te Beogradskom sajmu na odličnoj organizaciji i ugodnom gostovanju.

Vaši,

VLADO ELEKTRONIKA & EL.MO.

Galerija slikaFoto: Vlado elektronika d.o.o.

60. Međunarodni sajam

21.04.2016.

CIjenjeni Svi,
Obavještavamo Vas da će Vlado elektronika d.o.o. u suradnji sa svojim talijanskim partnerom EL.MO. S.p.a sudjelovati na ovogodišnjem jubilarnom 60. Međunarodnom sajmu Tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu, od 16.-20.05.2016. godine. Predstaviti ćemo novosti iz protuprovalnih linija, među kojima izdvajamo linije PREGIO i NET s novom „cloud“ uslugom e-Connect, protuprovalne senzore i linije vanjskih senzora TRIAL, GRIXO I STRIXO. Iz vatrodojavnih linija izdvajamo hibridnu centralu TACORA TA2000 Iz sustava video nadzora izdvajamo novu AHD liniju i novu PREMIUM megapikselnu i 4K liniju video nadzora Također, predstaviti ćemo integracijski softver GLOBALPRO koji objedinjuje i integrira sve EL.MO.ve sustave tehničke zaštite.

Posjetite nas u paviljonu 3, na štandu HGK - Županijske komore Pula!

Veselimo se svakako Vašem dolasku!
Vaši,
VLADO ELEKTRONIKA d.o.o. i EL.MO. S.p.a

Galerija slikaFoto: Vlado Elektronika d.o.o.

Stručno edukativna radionica

10.10.2014.

Kao i što je bilo najavljeno, dana 02. listopada 2014. uspješno je održana prva stručno - edukativna radionica o EL.MO.-vim vatrodojavnim sigurnosnim sustavima u prostorima proizvodnog pogona tvrtke VLADO ELEKTRONIKE d.o.o., u Raši. Cilj predmetnog treninga bio je dodatno usavršavanje, te detaljnije upoznavanje i osposobljavanje za samostalan rad sadašnjih i budućih partnera i tehničara sustava tehničke zaštite. Predstavljane su bile vatrodojavne linije TACORA (modeli TA2000 (HIBRIDNI SUSTAV konvencionalni i/ili analogo-adresabilni),te KONVENCIONALNI MODELI TA1004 I TA1002.) i linija FX (ANALOGNO ADRESABILNI SUSTAVI OD FX10-1 PETLJA; FX20-2 PETLJE I FX50-5 Petlji). Naši posjetitelji imali su priliku upoznati stvarni proces proizvodnje alarmnih sustava, i naš proizvodni pogon, čime vjerujemo da smo svakako doprinijeli i obogatili njihovo iskustvo, s ciljem jasnije slike i predodžbe o našoj proizvodnoj paleti.
Navedeni sustavi imaju mogućnost prihvata petlji različitih protokola tvrtke EL.MO. i to unutar jedinstvenog vatrodojavnog sustava, uz napomenu da svi naši protokoli podržavaju 254 uređaja po petlji. Naime, centralama modela FX10, FX20 i FX50 uskoro će biti pridruženi još veći i jači modeli FX100 (10 PETLJI) i FX150 (15 PETLJI), ali i sustav FXMASTER , koji omogućuje umreženje i interakciju između pojedinih vatrodojavnih sustava. Također moramo napomenuti i našu novu liniju bežične vatrodojave koja osim što je kompatibilna sa vatrodojavnim linijama tvrtke EL.MO. ista može biti integrirana kao zaseban sustav u sklopu već nekog postojećeg ili pak novog vatrodojavnog sustava i od strane nekog drugog branda.
Drugi dio edukacije bio je namjenjen predstavljanju noviteta protuprovalnih sustava, pa je kroz 'online' prezentaciju najviše riječi bilo o novom EL.MO-vom web browseru e-Connect, odnosno o centralnom sustavu upravljanja i nadgledavanja i novom sustavu za daljinsko upravljanje pod nazivom e-Control. Zapravo radi se o centraliziranoj infrastrukturi nadzora sustava protuprovale, linija centrala Titania, ETR, Villeggio i Net, koja je namijenjena i osmišljena za instalater, servisere, kao i za same korisnike, a koja je rezultat četrdesetogodišnjeg EL.MO-vog iskustva u sektoru sigurnosti.

Naši posjetitelji imali su priliku upoznati stvarni proces proizvodnje alarmnih sustava, i naš proizvodni pogon, čime vjerujemo da smo svakako doprinijeli i obogatili njihovo iskustvo, s ciljem jasnije slike i predodžbe o našoj proizvodnoj paleti.

Ovim putem se želimo zahvaliti svima sudionicima na ukazanom povjerenju i interesu, te im obećajemo kako dalje nastavljamo u našoj misiji o osluškivanju njihovih potreba i zahtjeva, te ostajemo uvijek na raspolaganju za sva moguća pitanja i prijedloge.

Ostalima koji, nažalost, nisu imali prilike sudjelovati i posjetiti nas na spomenutoj edukaciji, s velikim zadovoljstvom najavljujemo nove edukacije i detaljnije upoznavanje s našim proizvodnim programom i to već vrlo uskoro! Srdačan pozdrav svima i do neke slijedeće prilike......

Vaši EL.MO. I VELEK teamovi!

Galerija slikaFoto: Vlado elektronika d.o.o.

Stručno edukativna radionica

07.07.2014.

Kao i što je bilo najavljeno, dana 03. srpnja 2014. uspješno je održana prva stručno - edukativna radionica o EL.MO.-vim protuprovalnim sigurnosnim sustavima u prostorima proizvodnog pogona tvrtke VLADO ELEKTRONIKE d.o.o., kod nas u Raši. Cilj predmetnog treninga bio je dodatno usavršavanje, te detaljnije upoznavanje i osposobljavanje za samostalan rad sadašnjih i budućih partnera i tehničara sustava tehničke zaštite. Predstavljane su bile protuprovalne linije ET4, NET, ETR i VILLEGGIO , te nova web aplikacija e-Connect, koja omogućuje instalaterima daljinsku podršku, dok krajnjim korisnicima pak interakciju sa svojim protuprovalnim sustavom uvijek i od bilo kuda. Nadalje, sudionicima radionice bila su ponuđena razna softverska rješenja i mogućnosti instalacije, kao i sva dodatna opreme i funkcije kojima predmetni sustavi tehničke zaštite raspolažu.

Naši posjetitelji imali su priliku upoznati stvarni proces proizvodnje alarmnih sustava, i naš proizvodni pogon, čime vjerujemo da smo svakako doprinijeli i obogatili njihovo iskustvo, s ciljem jasnije slike i predodžbe o našoj proizvodnoj paleti.
Ovim putem se želimo zahvaliti svima sudionicima na ukazanom povjerenju i interesu, te im kao obećajemo da nastavljamo u našoj misiji o osluškivanju njihovih potreba i zahtjeva, te ostajemo uvijek na raspolaganju za sva moguća pitanja i prijedloge.
Ostalima koji, nažalost, nisu imali prilike sudjelovati i posjetiti nas na spomenutoj edukaciji, s velikim zadovoljstvom najavljujemo nove edukacije i detaljnije upoznavanje s našim proizvodnim programom i to zasigurno već na jesen!

Srdačan pozdrav svima i do neke slijedeće prilike......

Vaši EL.MO. I VELEK teamovi!

Galerija slikaFoto: Vlado elektronika d.o.o.

Zahvala, stručni susret

19.06.2014.

Poštovani,
Povodom završetka naše prve prezentacije iz bogatog programa tvrtke EL.MO. Spa, želimo se zahvaliti svima koji su svojim prisustvom uveličali naše ugodno i svrsishodno druženje, no nadasve na ukazanom povjerenju i velikom interesu.

Vjerujemo da smo uspjeli prenijeti barem jedan djelić informacije o širokoj paleti proizvoda iz sustava protuprovale, vatrodojave i videonadzora tvrtke EL.MO. Spa, te izazvati interes i znatiželju za daljnje upoznavanje i poslovnu suradnju.
Nadalje, vjerujemo kako smo ostavili dojam ozbiljnosti i vjerodostojnosti o predanom i odgovornom radu u proizvodnji kroz već drugi niz godina.
Koračajući dalje u budućnost osluškujući Vaše potrebe, nadamo se kako ćemo se dalje razvijati u jednom novijem svijetlu u svrhu bolje suradnje i ostvarivanju ciljeva i želja naših i vaših korisnika.

Ostajemo na raspolaganju i usluzi svima!

Zahvaljujemo se još jednom u ime obje tvrtki: VLADO ELEKTRONIKA d.o.o. iz Raše i EL.MO S.p.A iz Reschigliano di Campodarsego – PD (Italija), te se svakako veselimo našem ponovnom susretu.

Vaši VELEK I ELMO TIM!

Galerija slikaFoto: Časopis Zaštita / Croatian security magazine, Zagreb, 9. travnja 2014.

Zahvala INTERPROTEX 2013

12.10.2013.

Poštovani partneri, dragi kolege, budući poslovni partneri i posjetitelji,
Povodom završetka još jednog visoko specijaliziranog bienalnog sajma zaštite, sajma INTERPROTEX, održanog u Zagrebu od 01. – 04. listopada, htjeli bismo se ovim putem zahvaliti svim sudionicima i posjetiteljima. Drago nam je što smo se imali priliku sresti, razmijeniti iskustva, upoznati. Na taj ste način uveličali i obogatili naše sudjelovanje na istoimenom sajmu.
Nadamo se da smo uspjeli barem u maloj mjeri prezentirati našu široku paletu proizvoda, koja se konstantno obogaćuje i povećava držeći korak s potrebama tržišta, kao i mogućnost pružanja uvijek stručnih, pouzdanih i personaliziranih rješenja u svrhu poboljšanja sigurnosti, te samim time i kvalitete života. Također Vas želimo obavijestiti kako ste uvijek dobrodošli za posjet našoj tvornici u Raši, gdje se zapravo i proizvodi veliki dio asortimana iz naše ponude proizvoda, što nas definitivno čini i drugačijima i prepoznatljivima na hrvatskom tržištu. Zahvaljujem se još jednom na Vašoj suradnji i odazivu u ime obje tvrtki: VLADO ELEKTRONIKA d.o.o. iz Raše i EL.MO S.p.A iz Campodarsego – PD (Italija). Sa velikim Štovanjem, Vaš EL.MO. S.p.A i VLADO ELEKTRONIKA d.o.o. Team

Galerija slikaFoto: Časopis Zaštita

INTERPROTEX 2013

26.09.2013.

Interprotex 2013.
Posjetite nas na sajmu INTERPROTEX 2013. od 01.10. do 04.10.
Zagrebački velesajam Paviljon br 6, štand broj 18.
Veselimo se Vašem dolasku.

Dobrodošli

18.10.2012.

Dobrodošli na naše novouređenu web stranicu.