proizvodnja i prodaja sigurnosnih sustava tehničke zaštite

Linkovi

EL.MO. Spa

EL.MO. Spa. započinje sa radom 1975. godine kao tvrtka koja se bavi projektiranjem, proizvodnjom i instalacijom sigurnosnih sustava, te teži stalnom napretku.

Od samog početka cilj je bio biti konkurentni na tržištu i predvidjeti potrebe tržišta. Kako bi bili u mogućnosti ponuditi stalno aktualne i nove proizvode tvrtka ima moderan laboratorij za istraživanje i razvoj, hardvera, firmware, softvera i centar za ispitivanje te visokokvalificirane radnike.

Tvrtka posjeduje sve potrebne certifikate ( ISO, IMQ, EN, RINA ), te kao takva karakterizira se kao pouzdan partner u pronalaženju i razvijanju specijanih i personaliziranih riješenja.

Ono što karakterizira brand EL.MO. je sposobnost da uvijek mogu ponuditi više, stvarajući razliku.

Danas je EL.MO. tvrtka koja nudi u potpunosti talijanske proizvode, i koja kompetira sa najvećim tvrtkama u području protuprovalnih i protupožarnih sustava, videonadzora i sustava za kontrolu ulaza.

Najveća pažnja pridodaje se tome da se klijentima ponude nove mogućnosti kreirajući nove proizvode koji će povećati sigurnost ljudi, a time i kvalitetu života. Upravo zbog toga 25% ulaganja u tvrtki idu za istraživanje i razvoj. Zahvaljujući tome EL.MO, osim što pruža riješenja u sigurnosti i automatizaciji, pruža usluge kao partner u projektiranju i razvoju inovativnih proizvoda. 70 linija za 700 proizvoda brojke su koje govore o politici tvrtke koja je orijentirana prema budućnosti, sa namjerom da potvrdi svoju poziciju na tržištu prvenstveno u Italiji, ali i u inozemstvu.

Podržani važnim rezultatima i sposobnošću da se odgovori na potrebe i očekivanja tržišta, EL.MO. želi nastaviti razvijati riješenja koja se baziraju na tehnologiji, inovaciji, kvaliteti i servisu. Vodeći se dobro uspostavljenim linijama proizvoda za tehničku zaštitu, tvrtka sada veliku energiju ulaže prema novim, inovativnim solucijama domotike, kroz globalnu kontrolu zgrade i pojednostavljeno upravljanje, vodeći računa o utjecaju na okoliš i poboljšanju energetske učinkovitosti.